Averea Reginei Elisabeta nu a fost dezvăluită cu exactitatea, însă sumele apărute în domeniul public variază între 3 00 și 600 de milioane de lire sterline

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și cui rămâne după decesul acesteia

„Regina a murit în liniște la Balmoral în această după-amiază. Regele și Regina vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine”, a fost anunțul oficial postat pe site-ul  royal.uk.

Cei de Forbes susțin că ”aproape 150 de milioane de dolari din averea Reginei sunt moșteniți de la mama ei, însă suverana are și alte surse de venit”.

Citeste si: Joe Biden: Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost mai mult decât un monarh. Ea a definit o eră

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Averea va fi moștenită de Prințul Charles, fiul cel mai în vârstă al Elisabetei, în timp ce o sumă importantă va ajunge și la Prințul William.

Regina Elisabeta a ll-a a murit, la vârsta de 96 de ani

"Regina a murit în pace la Balmoral, astăzi după-amiază. Regele (Charles) și regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra", se spune într-un comunicat al Palatului Buckingham.

Citeste si: Premierul Liz Truss: „Suntem o naţiune strălucitoare datorită reginei Elizabeth a II-a, a condus cu graţie şi demnitate”

"Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristețe pentru mine și toți membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în neființă a unei Suverane prețuite și a unei Mame mult iubite. Știu că pierderea ei va fi resimțită profund în toată țara, în tărâmuri și în Commonwealth și de nenumărați oameni din întreaga lume.

În această perioadă de doliu și schimbare, familia mea și cu mine vom fi mângâiați și susținuți de cunoștințele noastre despre respectul și afecțiunea profundă în care Regina a fost atât de larg ținută.", se arată în postarea făcută publică pe contul oficial de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si