Parlamentul a fost marti scena unui dialog halucinant intre PSD-istul Nicolae Bacalbasa si deputatul PMP Corneliu Bichinet. Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca Turcan, vorbind, insa, cu Bichinet. ”Colegul meu de la Vaslui... tot Vasluiul...  discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. S-au făcut eforturi disperate ca Parlamentul să devină o structură minoră, decredibilizată, înspământată şi care să-şi ţină gura.

Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân...Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să... votezi”, a spus Bacalbasa. Replica a venit de la Corneliu Bichinet, deputat PMP, care a folosit un limbaj chiar mai vulgar decat al lui Bacalbasa: ”Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta”.
Pana la aceasta gluma, Bichinet era cunoscut prin faptul ca este un adevarat latifundiar. Conform ultimei declaratii de avere, deputatul detine nu mai putin de 8 terenuri, printre care se numara un teren agricol de peste 22 de hectare, livezi, plantatii si pasuni. Bichinet a mai avut 9 terenuri, pe care le-a vandut in ultimul an, suma obtinuta din instrainarea acestora fiind de aproximativ 235.000 de lei (50.000
de euro). Mare iubitor de pamant, deputatul a primit, prin donatie, de la bunica sa, un teren de 2,93 hectare, plantat cu nuc si salcam. La rubrica de bunuri imobile, Bichinet a completat doua case, un apartament, dar si o cladire dezafectata cu o suprafata de 1.161 de metri patrati.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si