Adriana Iliescu, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume, declara în urmă cu ceva timp că se luptă în Justiţie pentru averea sa, pentru ca fiica ei să poată să o moştenească fără probleme.

Femeia spunea că avea patru procese pe rol, care durau de ani buni, dar că nu îşi pierde speranţa, iar averea sa o să ajungă în posesia fiicei sale.

"Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri", declara Adriana Iliescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Adriana Iliescu este în putere şi are speranţa că o să-şi vadă fiica bine, pe picioarele ei.  ”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si