Actorul Gabriel Fătu, devenit celebru datorită farselor pe care le făcea la OTV, s-a însurat, în 2015, cu Georgiana Stancu, femeia care i-a dăruit o fetiță,pe Ana Ingrid. Fătu venea după o căsnicie ratată, cu regizoarea Chris Simion. Acum, după 5 ani, se destramă și mariajul cu Georgiana.

Gabriel Fătu
Gabriel Fătu, fotografiat la terasa unui restaurant

Aceasta a cerut divorțul, conform money.ro. La Judecătoria Sectorului 2 se va judeca procesul care are ca miză și alte aspecte ale separării, cum sunt „excercitare autoritate părintească”, acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid (3 ani), stabilirea domiciliului acesteia, dar și

pensia alimentară. Dosarul a fost înregistrat pe 1 octombrie, dar judecătorii nu au stabilit, încă, primul termen al acestuia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Cine e femeia misterioasă care l-a executat silit pe Dan Diaconescu! Fostul șef al OTV are datorii totale de peste 4 milioane de euro! EXCLUSIV

Citeste si: Ce mult a slăbit Doru Iuga, fostul realizator OTV! Prezentatorul a făcut închisoare

Citeste si: Scandal uriaș cu soția lui Dan Diaconescu! Judecătorii au decis evacuarea ei dintr-un imobil din Constanța! Pentru că Emilia n-a eliberat casa, s-a decis autorizarea intrării cu Poliția și Jandarmeria!

Gabriel Fătu
Gabriel Fătu și Georgiana, pe vremea când partenera lui era brunetă

Gabriel Fătu și Georgiana au cumpărat o casă în 2015

Gabriel Fătu și Georgiana vor trebui să facă și partajul. Fătu, care este manager al Universităţii Populare Ioan Dalles, instituţie finanţată de stat, și-a depus declarația de avere în vară. Conform documentului, Fătu deţine un apartament în Bucureşti, cumpărat în 2006, dar şi o casă cu o suprafaţă de 246 metri pătraţi, cumpărată în 2015 împreună cu soţia sa, Georgiana.

Acesta este bunul pe care cei doi soți l-au dobândit în tipul căsniciei, deci va fi partajat, dacă nu se vor înțelege amiabil.

Actorul mai deține o mașină Jaguar, pe care a cumpărat-o tot în anul 2015, dar și bijuterii estimate la 17.400 de euro și obiecte de artă de 93.000 euro. Fătu are aproximativ 170.000 de lei și 7.000 de euro în conturi. La rubrica datoriilor, el a completat suma de 27.000 de euro. La rubrica veniturilor anuale, Fătu a notat că a încasat 60.004 lei (salariu de manager), 51.831 lei (consultant artistic UNATC), 89.800 euro (contracte drepturi de autor, spectacole, reclame, 24.000 de euro (impresariat artistic, regii evenimente) şi 3.000 euro (premiu pentru cel mai bun actor-Cairo). În total, Fătu a încasat, în 2019, aproximativ 140.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si