Deasupra sicriului Reginei Elisabeta a II-a, în coroana de flori depusă de Regele Charles al III-lea s-a aflat și un bilet scris de mână. 

Potrivit BBC News, pe bilețel stă scris: „In loving and devoted memory. Charles R/ O amintire iubitoare și devotată. Charles R".

Alte momente emoționante în ziua înmormântării Regina Elisabeta a II-a

Înmormântarea reginei Elisabeta a II-a generat extraordinar de multă durere în sufletul membrilor familii regale, însă momentul a fost copleșitor pentru mica prințesă Charlotte, care nu și-a mai putut controla lacrimile și a început să plângă.

Cățeii reginei Elisabeta a II-a, așteptând sicriul la Palatul Windsor

De-a lungul domniei sale, regina a avut peste 30 de câini din rasa Corgi. Pentru că regina îi iubea în mod deosebit, cățeii au apărut în numeroase fotografii și filmări alături de stăpână, iar popularitatea rasei a crescut.

Cei doi căței Corgi pe care Regina îi avea când a murit au fost prezenți și ei la Capela St. George.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Potrivit BBC, Muick și Sandy au fost văzuți în așteptarea procesiunii care duce sicriul Reginei la Capela Sf. George.

Sunt ultimii doi corgi pe care i-a deținut Regina și ei vor fi acum puși sub îngrijirea prințului Andrew și a fostei sale soții, Sarah Ferguson.

Trupul neînsufleţit al Elisabetei a II-a, a fost coborât luni în cripta "Royal Vault" din Capela St George de la Castelul Windsor, unde a fost depozitat şi sicriul soţului suveranei, prinţul Philip, pentru a putea fi îngropat alături de regină.

Citeste si: La Casa de la Viscri, un omagiu a fost adus Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ambasadorul Andrew Noble este prezent la acest eveniment

La slujba de înmormântare de la Capela St George din Castelul Windsor, oficiată de decanul de Windsor, David Coney, au participat aproximativ 800 de invitaţi.

Citeste si: Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce ținută a purtat Carmen Iohannis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si