Close sidebar
Close sidebar

Ce bogată este noua şefă a CSM! Vezi cum a ajuns judecătoarea Nicoleta Ţînţ să aibă venituri lunare de aproape 10.000 de euro!

Noua şefă a CSM este Nicoleta Ţînţ, care are  o avere consistentă.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noua şefă a CSM este Nicoleta Ţînţ, care era membru al instituţiei. „Astăzi, 18 decembrie 2019, în cadrul şedinţei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului doamna judecător  Nicoleta-Margareta ŢÎNŢ, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii”, se arată într-un comunicat al instituţiei.Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint în funcţia de preşedinte al instituţiei pentru anul 2020.( vezi cât de bogat era consilierul decedat al Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Amabasada României în Filipine! Mihai Sion încasează 6.000 de dolari pe lună ca însărcinat de afaceri!

Votul vine după ce pe 10 decembrie plenul CSM a amânat alegerea unui nou preşedinte, după ce la votul pentru desemnarea Nicoletei Margareta Tint a ieşit de două ori egalitate- 9 voturi "pentru", 9 "împotriva" şi un vot nul.

Unii membri CSM şi-au menţinut votul împotriva judecătoarei Ţînţ, susţinând că se face vinovată de a fi susţinut măsurile fostei preşedinte Lia Savonea dar şi faptul că nu a susţinut recomandările MCV sau GRECO.

Noua şefă a CSM este Nicoleta Ţînţ. Are 75.000 de lei în conturi

CSM are în componentă 19 membri: nouă judecători şi cinci procurori aleşi de magistraţi în adunările generale ale instanţelor şi parchetelor, doi reprezentanţi ai societăţii civile aleşi de Senat şi trei membri de drept- ministrul Justiţiei, preşedintele ICCJ şi procurorul general al României.

Mandatul membrilor aleşi este de şase ani, fără posibilitatea reînvestirii. Judecătoarea Ţînţ şi.a depus declaraţia de avere în iunie 2019, în calitate de membru al CSM. Din documnet reiese că Ţînţ deţine patru terenuri, două apartamente şi o casă, toate în Braşov.

În conturi, judecătoarea avea aproximativ 75.000 de lei, dar şi 91.012 lei într-un fond de pensii private. La venituri anuale, Ţînţ a completat că a încasat 68.698

de lei (salarii restante de la Curtea de Apel Braşov), 315.661 lei (salarii CSM) şi 20.950 lei (diferenţe salariale). A mai încasat aproximativ 140.000 lei ca diurnă. În total, Ţînţ a câştigat aproximativ 545.000 de lei, adică 45.442 lei (aproximativ 9.700 euro) pe lună.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI