Ianis Hagi, a participat la conferința de presă desfășurată înaintea debutului lui Rangers în grupele Europa League, din acest lucru reieșind faptul că diseară va fi în teren în meciul disputat împotriva celor de la Standard Liege. Așadar, ziua sa de naștere și-o va petrece pe terenul de fotbal.

Ianis Hagi nu a fost introdus în meciul cu Celtic

După evoluțiile șterse de la echipa națională, Ianis Hagi s-a întors la echipa sa de club, însă antrenorul Steven Gerrard nu l-a introdus în meciul cu Celtic, derby-ul Scoției.

Ianis a mai vorbit și despre obiectivele sale la Glasgow Rangers, iar calificarea în grupele Europa League a fost unul dintre ele. ”A fost unul dintre obiectivele noastre calificarea în Europa League. Sper să reușesc evoluții mai bune decât anul trecut. Consider că întreaga noastră echipă a progresat față de anul trecut, ne-am maturizat la nivel european.

Nu este simplu să fii nevoit să treci de atâtea tururi preliminare, dar încrederea noastră a crescut pe zi ce trece. Sper să reușim un parcurs lung în acest sezon european, mai lung decât anul trecut, iar primul pas care trebuie făcut este să trecem de grupe”, a declarat Ianis Hagi, conform Glasgow Times.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Citeste si: Gică Popescu a făcut dezvăluiri tulburătoare, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D. „M-am prăbușit pe scaun și am început să plâng în hohote”

Citeste si: Când va fi gata stadionul Giulești. CNI a anunțat perioada în care stadionul rapidiștilor va fi inaugurat

Fotbalistul a declarat că se simte foarte bine la Rangers

Ianis nu a jucat nici măcar un minut în derby-ul Celtic-Rangers, din campionatul Scoției, lucru care se pare că nu l-a deranjat pe internaționalul român. ”Sunt sigur că șansa mea va veni, a fost doar primul derby al sezonului. Aștept să joc într-un astfel de meci, sper că se va întâmpla la următorul. Eu mă simt foarte bine la Rangers, sunt abia la început. Încă lucrez la legăturile cu coechipierii, la relațiile de joc, dar aceste lucruri se îmbunătățesc cu fiecare meci ce trece”, a declarat Ianis Hagi.

Sursa: Playtech.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si