Femeie la un pas de moarte. Caz unic în lume

Femeia a fost nevoită să-și facă testul pentru coronavirus deoarece în scurt timp urma să aibă o intervenție chirurgicală pentru hernie. Femeii i s-a făcut un test simplu de exudat nazal, cel cu bețișorul care este introdus în nas.

Citeste si: Melania Trump, primul mesaj din carantină. Cine este Hope Hicks, femeia care l-a îmbolnăvit pe liderul SUA

În urma acestui test femeia a fost la un pas de moarte. Organismul acesteia a avut o reacție care i-a lăsat pe medici cu numeroase semne de întrebare: a început să-i curgă lichidul din creier, pe nas.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe lângă acestea, femeia a mai avut și alte reacții precum: era anchilozată de gât, vărsa și avea sensibilitate la lumină, potrivit publicației The Sun.

Citeste si: Bilanț coronavirus, vineri 2 octombrie. Un nou record sumbru atins în România. Explozie de cazuri în București

Femeii i s-au făcut mai multe teste la spitalul Universității Iowa, din SUA, în urma cărora medicii au descoperit ceva de-a dreptul șocant.

Medicii au descoperit o excrescență în nara dreaptă. După ce au analizat lichidul care i se scurgea femeii din nas, specialiștii au observat că acesta era lichid cefalo-rahidian care este prezent în creier și în coloana vertebrală.
Medicii susțin că este primul caz din lume în care o persoană se confruntă cu scurgerea lichidului cefalo-rahidian după un test COVID-19 în care este folosit un bețișor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si