Close sidebar
Close sidebar

Ce complicații poate da un simplu test pentru coronavirus. Cazul care i-a șocat pe medici

O femeie de Statele Unite ale Americii a fost la un pas de moarte după ce s-a testat pentru coronavirus.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeie la un pas de moarte. Caz unic în lume

Femeia a fost nevoită să-și facă testul pentru coronavirus deoarece în scurt timp urma să aibă o intervenție chirurgicală pentru hernie. Femeii i s-a făcut un test simplu de exudat nazal, cel cu bețișorul care este introdus în nas.

Citeste si: Melania Trump, primul mesaj din carantină. Cine este Hope Hicks, femeia care l-a îmbolnăvit pe liderul SUA

În urma acestui test femeia a fost la un pas de moarte. Organismul acesteia a avut o reacție care i-a lăsat pe medici cu numeroase semne de întrebare: a început să-i curgă lichidul din creier, pe nas.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe lângă acestea, femeia a mai avut și alte reacții precum: era anchilozată de gât, vărsa și avea sensibilitate la lumină, potrivit publicației The Sun.

Citeste si: Bilanț coronavirus, vineri 2 octombrie. Un nou record sumbru atins în România. Explozie de cazuri în București

Femeii i s-au făcut mai multe teste la spitalul Universității Iowa, din SUA, în urma cărora medicii au descoperit ceva de-a dreptul șocant. Medicii au descoperit o excrescență în nara dreaptă. După ce au analizat lichidul care i se scurgea femeii din nas, specialiștii au observat că acesta era lichid cefalo-rahidian care este prezent în creier și în coloana vertebrală.
Medicii susțin că este primul caz din lume în care o persoană se confruntă cu scurgerea lichidului cefalo-rahidian după un test COVID-19 în care este folosit un bețișor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI