Condamnare definită în cazul șoferului care a produs un accident teribil  pe data de 21 decembrie, 2022, în municipiul Petroșani! Atunci, tinerii cu vârste cuprinse între 11-14 ani, elevi ai unei școli de fotbal, se deplasau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Cosmin, destin teribil la doar 11 ani

Din păcate, unul dintre ei a decedat, ceilalți 5 suferind vătămări corporale extrem de grave.

Cosmin, în vârstă de 11 ani, a ajuns la Spitalul de Urgență Petroșani unde medicii au făcut eforturi considerabile pentru a-l ține în viață, dar în zadar. Familia lui a fost distrusă, după vestea cutremurătoare, iar la locul tragediei a fost adusă și o minge de fotbal, scrie Antena 3 CNN.

”Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului "Petre Libardi", unde în jurul orei 22:00 un autoturism a acroșat pe trecerea de pietoni 7 copii, care veneau de la serbarea de sfârșit de an organizata de către Jiul Petroșani & Şcoala de Fotbal "Damian Militaru".Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului "Petre Libardi", se arată în postarea celor de la Jiul Petroșani. 

Șofer Petroșani închisoare

El este șoferul care a produs accidentul din Petroșani în anul 2022.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Antrenorul copiilor a fost în stare de șoc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Ne pare nespus de rău pentru această nenorocire, altcumva nu am cum să o numesc. Eu și colegii mei, de două luni ne străduim să facem această serbare de sfârșit de an cu acești copilași minunați pe care-i avem la școală.  Am făcut serbarea de sfârșit de an la Teatrul de Stat și după aceea ne-am hotărât să facem un mini-party cu ei. S-au distrat extraordinar. Părinții ne-au felicitat și după ce au plecat am auzit tragedia care s-a întâmplat.

Ne pare rău de familie, de acest copilaș, de ce a putut să i se întâmple. Nu știu cum să îl numesc. Îmi pare rău”, a spus antrenorul Damian Militaru, potrivit  Gddhd.ro.

Citește și: Ce s-ar putea întâmpla cu procesul lui Vlad Pascu? Decizia aparține Consiliului Superior al Magistraturii

La câți ani de închisoare a fost condamnat șoferul băut și fără permis?

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre decizia instanței.

”Condamnare definitivă și încă o decizie care atârnă greu la practică. Cel care în decembrie 2022 a omorât un copil și a rănit pe alți 6 pe trecerea de pietoni în Petroșani, a fost condamnat definitiv pentru omor și tentativă la omor calificat. Speța seamănă izbitor cu aceea a lui Vlad Pascu, fiindcă și Nitariu (inculpatul), era băut, avea viteză, a fugit de la locul accidentului și pe deasupra era și fără permis.
Care este diferența dintre cele doua instanțe? Niciuna! Curtea de Apel Alba a păstrat pedeapsa de 13 ani și 10 luni însă a redus daunele ”, a spus Adrian Cuculis.

Șofer Petroșani închisoare

El este șoferul care a produs accidentul din Petroșani în anul 2022.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: S-a urcat băut la volan și a izbit din plin un polițist. În ce stare se află agentul din Sibiu?

De asemenea, șoferului i s-au interzis diverse drepturi civile și a primit confiscarea unui autoturism. În luna februarie, el a fost obligat să plătească despăgubiri civile de peste 1,2 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si