Ana Maria Irimiea si sotul ei, Ionut Barzu se indreptau spre localitatea Todiresti, la parintii fetei, in data de 19 iulie 2016, cand, in zona localitatii Negresti, tanarul sot a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intre un gard si un stalp. Impactul a fost extrem de violent, iar tanara mireasa a suferit rani deosebit de grave, care au dus la moartea ei, fara ca medicii sa o mai poata salva.

Barbatul nu consumase alcool si nici nu si-a amintit mare lucru despre cele intamplate. In stare de soc, Ionut a spus ca este posibil sa fi atipit la volan, in urma oboselii acumulate in zilele precedente accidentului. Familia, dar si comunitatea din Negresti a fost in stare de soc, in urma tragediei care a lovit dupa un eveniment atat de fericit.

Ionut Barzu a fost gasit vinovat pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa si a fost condamnat de instanta la sapte luni de inchisoare cu suspendare. Judecatorii au dispus ca Ionut Barzu (28 de ani) sa respecte un program de supraveghere timp de doi ani, perioada in care are impuse o serie de obligatie, printre care sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

80.000 de euro este suma despagubirilor care vor fi acordate familiei tinerei mirese decedate, bani care vor fi dati de catre societatea de asigurari la care era asigurat Ionut Barzu. Decizia pronuntata de Judecatoria Vaslui nu este definitiva, partile din dosar avand la dispozitie zece zile, de la comunicarea minutei, pentru a exercita o eventuala cale de atac.

sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si