Close sidebar
Close sidebar

Ce decizie au luat autoritatile in privinta mamelor care l-au batut pe elevul din Constanta. Baiatul a ajuns la spital plin de sange

Mamele care au batut un elev intr-o scoala din Constanta au fost arestate la domiciliu.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

La prima vedere, ele ar fi singurele vinovate. Dar cum se explica faptul ca elevul si-a agresat colegii in repetate randuri, fara ca nimeni sa ia atitudine? Conducerea scolii se declara legata de maini si de picioare. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Reporter: Ati vrut sa va razbunati pe el? V-a batut copiii? Da. 0.14+

Ele sunt mamele care l-au batut pe elevul de 14 ani in holul scolii. Asa au decis sa faca dreptate, dupa ce copiii lor au fost loviti si umiliti de elevul-problema luni la rand. Atat profesorii, cat si directoarea scolii stiau ca elevul agresat de cele doua femei avea un comportament dificil. A ramas repetent de doua ori, i s-a scazut nota la purtare de fiecare data cand si-a lovit colegii, dar in zadar.

Unchiul elevului batut: Pe ele le-au inchis le-au retinut, dar pentru elev nu se ia nicio masura? A spus si doamna director ca e repetent, ca e copil problema. De ce nu se iau masuri impotriva lui?

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Doina David, director scoala nr.28 Dan Barbilian: Scaderea notei la purtare, conform regulamentelor noi nu avem alte parghii decat atat. Poate ca ar fi cazul sa avem posibilitatea in astfel de situatii sa exmatriculam pentru o perioada elevii care produc aceste situati in scoli.


 
Psihologii spun ca, fiind mai mare decat colegii sai, elevul-problema reusea sa inspire teama.



Marieta Caescu, profesor psiholog: Acest copil a mai mersi si prin alte scoli din Constanta. A ajuns la Dan Barbilian in semestrul 2 al clasei a patra. Este un copil foarte robust, eu nu mi-am dat seama din inregistrari cine este adultul si cine sunt cei care lovesc.
Introducera unul copil printre colegi mult mai mici ca talie produce teama numai prin prezenta lui.

Intre timp, mama baiatului agresat  spune ca a fost sunata de familiile celor doua femei, sa-si retraga plangerea, dar a refuzat. 

Copiii femeilor cercetate penal, care au devenit victime colaterale in acest scandal, vor fi consiliati de un psiholog.  

O bataie zdravana a primit si un alt elev in timpul orelor de curs, de la tatal colegului sau. Parintele a profitat de faptul ca profesorul iesise in timpul orei sa duca un catalog la cancelarie si a dat buzna in clasa.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Claudiu Crepcea, directorul scoli: Un parinte a intrat in sala clasei a VIII- a si l-a lovit pe un elev care s-a certat in pauza cu fiul dansului.

Victima studiaza  de numai trei saptamani in aceasta scoala din localitatea . Unul dintre colegi l-ar fi injurat, asa ca baiatul  l-a parat unui profesor.  Gestul l-a infuriat pe parintele agresiv, asa ca a venit sa se razbune. Acum, elevul batut are nevoie de 5 zile de ingrijiri medicale. La fel ca in cazul de la Constanta, tatal bataus a intrat nestingherit in scoala.

O comisie de disciplina din cadrul scolii il ancheteaza pe profesorul care a iesit din clasa in timpul orei.  Parintii baiatului batut au depus o plangere la politie, iar tatal agresor a fost identificat de oamenii legii si urmeaza sa fie audiat pentru lovire sau alte violente.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI