Close sidebar
Close sidebar

Ce decizie s-a luat în privința redeschiderii piscinelor

Românii vor putea merge la plajă începând cu 1 iunie. Ce decizie, însă, s-a luat în privința redeschiderii piscinelor în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea în bazine, acoperite sau aflate în aer liber, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști și a competițiilor sportive, fără participarea spectatorilor, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Washingtonul pregăteşte anularea vizelor a mii de studenţi chinezi care studiază în Statele Unite

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Accident feroviar în judeţul Olt după ce un tren Regio a lovit o autoutilitară

Pentru a evita răspândirea epidemiei de COVID-19, Klaus Iohannis a menționat că la plajă, oamenii vor trebui să mențină distanțarea socială, iar șezlongurile să fie amplasate la o distanță de cel puțin 2 metri unul față de celălalt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI