Close sidebar
Close sidebar

Ce decizie surprinzatoare a luat profesorul din Salaj, lovit de un elev pe holuri. Nimeni nu se astepta la asta!

O scena revoltatoare a avut loc intr-un liceu din Salaj. Un profesor a fost imbrancit si lovit de un elev care incearca sa-i ia catalogul. Nimeni nu a intervenit, ba mai mult, colegii batausului s-au amuzat pe seama dascalului.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au inceput anchetele atat la scoala, cat si la Protectia Copilului!  Scenele socante au fost filmate chiar pe holurile liceului din Jibou. Profesorul este imbrancit, pus la perete si amenintat de un elev care inceaca sa-i ia, cu forta, catalogul din maini. Un singur coleg intervine. Ceilalti il incurajeaza pe bataus si chiar se amuza. Iar adolescentul nu se opreste.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Profesorul lovit a decis sa-l ierte pe elev. Nu a facut plangere impotriva lui. insa conducerea liceului s-a autosesizat si a deschis o ancheta, la fel si cei de la Protectia Copilului. Din pacate, adolescentul este orfan si creste intr-un centru de plasamanet.

Cazul a adus si o premiera in justitie. Unul dintre elevii care apare in filmare a fost arestat. Tot atunci, oficialii din Educatie au luat in discutie schimbarea legii. Au propus sa fie instalate butoane de panica pe catedre si camere de supraveghere in fiecare clasa. Au fost doar discutii si nicio realizare. 

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI