Marți, 13 februarie a avut loc prima înfățișare la procesul în cazul accidentului din 2022, în care fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a lovit un motociclist. 

Cum a avut loc accidentul teribil?

Impactul teribil a avut loc în luna octombrie, pe drumul care leagă Mangalia de 2 Mai. Atunci, într-o curbă, fostul ministru al Justiției ar fi intrat pe contrasens și a lovit în plin un bărbat în vârstă de 56 de ani care se afla pe motor.

Din păcate, motociclistul a fost grav rănit și a avut nevoie de un elicopter SMURD care să-l transporte la Spitalul Judeţean Constanţa. Pentru fapta săvârșită, polițiștii au deschis un dosar penal.

"La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa se efectuează urmărirea penală faţă de doamna Macovei Monica Luiza în calitate de suspect pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Gill Julien Grigore, procuror PCA Constanţa. 

Declarații motociclist Monica Macovei

Monica Macovei a lovit un motociclist în anul 2022.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Declarații motociclist Monica Macovei

Ea este Monica Macovei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Exclusiv! De ce ar fi recurs Virgil Chirică la gestul necugetat?! Motivele care ar putea sta în spatele tragediei din Pipera: ”Totul este șters cu buretele”

Bărbatul, care este fost angajat ISU, a avut nevoie în total de 120 de zile de îngrijiri medicale. La momentul accidentului, europarlamentarul a fost că este nevinovat, și că de fapt motociclistul a intrat pe banda ei de mers.

Cu toate astea, probele au arătat contrariul.

Ce spune motociclistul despre cea care l-a rănit grav?

Marți, la proces Monica Macovei nu a făcut nicio declarație, însă bărbatul pe care l-a accidentat grav a ținut să spună câteva cuvinte în fața presei. El a spus că nici acum nu este 100% complet vindecat.

"Mergem pe recunoaștere, procedura simplificată și vedem. Am ieșit un pic cam dezamăgit de aici de procurorul ales al inculpatei și de cel al asiguratorului. Mă simt umilit pentru că avocatul inculpatei consideră că oferta făcută de asigurator este foarte generoasă de parcă dânsul ar fi trecut prin ce am trecut eu și ar fi suferit ce am suferit eu. Doamna Macovei nici în sală nu s-a uitat spre mine de parcă ar fi fost supărată pe mine. Nu înțeleg de ce să fie supărată. E nedemnă de un om, nu mai zic de un ministru. Poate că un cetățean avea mai multă empatie și mai multă milă", a spus motociclistul, conform Antena 3 CNN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si