Pe 2 noiembrie 2014 au avut loc în România alegerile prezidenţiale, iar Elena Udrea era unul dintre candidaţi. În urmă cu 4 ani spera să ajungă în funcţia supremă în stat, iar acum, în aceeaşi dată speră doar să fie eliberată din închisoare. Ca un ciudat joc al destinului, magistraţii din Costa Rica au decis ca ca apelul Elenei Udrea să fie judecat pe 2 noiembrie. 

Elena Udrea a fost reţinută pe stradă în Costa Rica, la începutul lunii octombrie, iar judecătorii au decis arestarea ei preventiv pentru 60 de zile, timp în care autorităţile române să pregătească actele

privind extrădare. Imediat, avocatul Elenei Udrea a făcut apel la decizia privind arestarea preventivă, iar acesta se va judeca pe 2 noiembrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Până atunci, Elena Udrea nu are nicio şansă de a ieşi din închisoare, ea având doar dreptul să-i fie adusă fetiţa, de aproape o lună, de două ori pe zi. Aşa că toate speranţele Elenei Udrea sunt legate acum de data de 2 noiembrie, când ar putea fi pusă în libertate, în Costa Rica.

O diferenţă enormă faţă de ziua de 2 noiembrie 2014, când speranţele Elenei Udrea erau legate de cea mai înaltă funcţie în stat în România.

De altfel, Udrea, care a fost singura femeie din politica românească, ce a candidat pentru funcţia de preşedinte, a spus că ea ar fi singurul şef de stat care ar putea să salveze ţara. Nici fugită în Costa Rica şi căutată prin Interopol, Elena Udrea nu-şi pierduse speranţa.

”Mă voi întoarce imediat în ţară şi în politică. De ce să renunţ la politică? De ce Iohannis a putut să conducă România şi eu nu?! Aş fi fost un preşedinte mai bun decât Iohannis.

Incomparabil! Poate şi mai bun decât Ponta. Cred că aş putea salva România. Eu cred că destinul meu ăsta este. Dar România nu poate fi condusă sau cu greu poate fi condusă cu democraţie”, mărturisea Elena Udrea, în urmă cu câteva luni, din Costa Rica, ţara în care acum este închisă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si