Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ce destinații preferă românii pentru vacanță? Antalya atrage tot mai mulți turiști pe timp de vară

Antalya este în continuare o destinație aleasă de sute de români. Și asta pentru că zona oferă o varietate de ofertele de cazare pentru toate buzunarele.

Redactia Stirile Kanal D,

Ce destinații preferă românii pentru vacanță? Antalya atrage tot mai mulți turiști pe timp de vară

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Antalya atrage tot mai mulți turiști români pe timp de vară

„Deși vara s-a terminat, concediile sunt în toi încă. Noi suntem acum în Antaly a, unde vremea este foarte bună, iar apa mării foarte caldă, însă, ce îi atrage pe turiști aici sunt ofertele de nerefuzat, dar și gama variată de facilități pusă la dispoziție de hoteluri.

Sunt foarte multe familii cu copii pe plajă, dar ce trebuie să vă spun este că am întâlnit foarte mulți români aici. De la an la an crește numărul de turiști români cu 10-20%.

Doar în Antalya, pe timp de vară, ajung în jur de 450.000 de turiști din țara noastră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La hotelul unde ne aflăm noi, pe lângă posibilitatea de a sta la plajă sau piscină, turiștii pot opta și pentru activități sportive: fotbal, tenis sau pentru relaxarea la spa, unde au la dispoziție masaje sau saună. Antalya este recunoscută pentru un turism continuu, așa ne-au spus cei din turism. Pe lângă vacanțe, oamenii vin și pentru proceduri medicale sau alte activități sportive.”, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI