Momente grele pentru familia interlopului din Iași, Costel Corduneanu! Trupul său va fi condus vineri pe ultimul drum în prezența familiei, dar și a apropiaților veniți special din toate colțurile țării pentru a-și lua rămas bun de la acesta, informează Antena 3 CNN.

Sicriul de culoare neagră, cu trupul neînsuflețit al bărbatului, a fost primit marți, la un local cunoscut din oraș, cu ropote de aplauze de o mare de oameni.

Costel Corduneanu, înmormântare de lux

Adrian Corduneanu, sau "Beleaua" a povestit la priveghiul fratelui, pentru sursa menționată mai sus că își dorește ca fratele său să rămână în amintirea tuturor drept "campionul care a reprezentat România".

"Suntem îndureraţi cu toţii, mama, fraţi, surori, nepoţi, prieteni, toţi. Aţi văzut câtă lume a venit şi el a fost şi este iubit de toată lumea", a mai spus acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dorințe înmormântare Costel Corduneanu

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primar PNL, găsit spânzurat. De ce și-ar fi pus capăt zilelor chiar înainte de a candida pentru un nou mandat?

La căpătâi îi vor cânta artişti cunoscuţi precum Cristi Nucă, Ţzancă Uraganu sau Florin Salam, în toate cele trei zile de priveghi. De asemenea, acesta va fi înmormântat cu onoruri militare, deoarece a fost subofițer MAI cât timp a fost sportiv la cluburile Steaua și Dinamo Brașov.

Potrivit  bzi.ro , Costel Corduneanu va fi înmormântat într-o zonă „VIP” din Cimitirul Eternitate, acolo unde se află mai multe personalităţi marcante din Iași. Tot acolo, va apărea şi un impunător monument funerar. 

Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Din păcate, acesta a decedat la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Târgu Mureş.

Dorințe înmormântare Costel Corduneanu

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Adevărul despre moartea lui: Ajunsese la 35 de kilograme

Interlopul se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord de câțiva ani, iar acum când primise această șansă, trupul său a cedat. Conform Gândul, acesta ajunsese să aibă 35 de kilograme, starea lui începând să se înrăutățească din luna martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si