Close sidebar
Close sidebar

"Ce drept ai sa scoti oasele de acolo, fara clopot?". Razboi intre doua familii din Moldova pe un loc de veci din cimitir.

Doua familii de prin partile Moldovei si-au declarat razboi. Marul discordiei un loc de veci bine pozitionat in cimitirul satului. In vreme ce unul acuza ca a fost profanat mormantul unor rude, celalalt sustine ca mormantul cu pricina fusese abandonat de ani de zile.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

- Matale, ce drept ai sa scoti oasele de-acolo... Are 15 ani! Fara sa tragi un clopot... Noi am fost audiati... Pana unde vrei sa mergi? Vrei bani nu?! Nu vreau bani, auzi...

Intre Costel si tanti Saveta nu mai e loc de buna ziua: de saptamani intregi, cum se vad, cum incep scandalul!

- Da' tu de 6 ani de zile, de cand am pus eu grilajul si ma duceam de 2 ori pe an si maturam... Unde e grilajul de scanduri albastru? N-a fost niciun grilaj acolo!

Nu sunt pe lume vorbe grele, cate ar avea ei sa-si arunce! Obiectul disputei un loc de veci!

-De 22 de ani de cand esti insurat, cand ai platit cu contributia la biserica vreodata? Tot timpul o platesc!  Tu??? Tanti Saveta, eu n-am banii matale!

Vecini de-o viata, Costel si tanti Saveta, au ajuns sa se certe pe locul de veci ca pe ultimul din cimitir! El sustine ca ii apartine, din moment ce acolo se odihneste matusa lui raposata.

Numai ca de curand pe mormantul cu pricina a inceput sa rasara o ditamai constructia!  

-Am facut cavou, am aranjat, 100 de milioane m-a costat! Si ce era acolo in el? Oasele sunt acolo!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Am zis sa-mi dea si mie un loc de care nimeni grija, care n-are urmasi... Si mi-a aratat, Palimaru, "tanti Saveta"... Dar cine e acesta, primarul? Palimaru? E ingrijitorul cimitirului si al bisericii care trage clopotul!

La mica intelegere, locul de veci a ajuns, deci, din proprietatea nepotului raposatei, in grija familiei doamnei Saveta! E normal, spune clopotarului satului!

CLOPOTAR: A spus si parintele in biserica: cine nu ingrijeste mormintele, se da!

Ce s-a ales insa de ramasitele defunctei?

Gropar: Ti-arat unde le-am ingropat... 3 saci sunt! 3? Trei sunt, da! A venit politia si a zis ca le-am aruncat...

"Domnu, cautati, daca gasiti un os, eu il mananc!" S-au uitat prin buruieni, au zis intr-adevar ca nu! 20:50

- Bai, oasele sunt ingropate acolo! Trei saci! Nea Vasile spune ca sunt doi! Trei saci! Sa vedem!

Groparii tocmiti de noii proprietari spun ca n-au facut decat sa ingroape mai adanc osemintele, nicidecum sa le arunce- cum sustine reclamantul. De profanare nu poate fi vorba, spun tot ei, caci biata femeie e moarta de mai bine de 15 ani.

Nici unul, nici celalalt n-au de gand sa renunte la locul de veci, aflat chiar la intrarea in cimitir. Doar politistii ar putea sa-i impace, dar misiunea lor va fi grea!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI