- Cred ca merge pentru niste hainute de copilasi. Da, da, mai ales ca sunt pufoase. E un magazin care vinde materiale si e a doua oara cand ne doneaza. Probabil sunt din sezonul trecut si n-au ce sa mai faca cu ele.

I-am gasit in atelier, la treaba. In fiecare stofa veche, ei vad potential: o trec prin ac si ata, iar dupa truda multa, stofa de-aruncat ajunge buna de purtat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

- Se ajunge la o forma finala de genul acesta...

Tricourile, camasile si rochiile din materiale reciclabile sunt moderne, dar mai important, ecologice. Initial, tinerii au colaborat cu un designer din Norvegia. Acum, creeaza singuri hainele pe care le vand apoi online alaturi de accesorii!

Reciclarea e importanta e mesajul pe care tinerii din Iasi vor sa-l transmita lumii intregi. Ca ei, sunt multi peste hotare- au inteles importanta protejarii mediului, iar acum au norocul sa faca bani din asta.

Un studiu global estimeaza ca pana la 20 la suta din materialele textile utilizate in industria modei sunt irosite, iar deseurile textile reprezinta 5 la suta din totalul deseurilor de pe glob.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si