In jur de 20 de lei,  atat costa kilogramul de rosii romanesti  proaspat aparute pe tarabe. Dublu fata de cele din import, din Grecia sau Italia,  care nu depasesc  8 lei 50. Clientii  poftesc, fireste, la rosiile dulci de la noi, dar le ocolesc din cauza pretului.

Preturi piperate sunt la toate produsele autohtone. De pilda, castravetii romanesti costa in jur de 7 lei, iar cartofii noi intre 8 si 15 lei.

Si la fructe se simte diferenta. In pietele din Cluj Napoca, vanzatorii mizeaza pe produsele romanesti, care sunt mai delicioase. Merele sunt cele mai accesibile la pret, insa capsunele raman un lux- costa peste 15 lei kilogramul. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Comerciantii  se plang ca vanzarile merg prost, dar nici nu pot lasa la pret. Produsele romanesti costa atat de mult din cauza vremii reci din luna martie. Fructele si legumele  au avut nevoie de caldura un timp indelungat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si