Faimoșii și Războinicii s-au întrecut pe traseul piraţilor, potrivit Wowbiz.ro. A fost o luptă foarte strânsă, iar miza a fost la fel de mare. Au fost foarte multe momente tensionate, iar primele tensiuni dintre cele două echipe au început să se simtă. 

În primul joc de la Survivor România 2021, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii s-au luptat în prima confruntare pentru un acoperiș deasupra capului și foc.

Câștigătorii își vor putea construi singuri un acoperiș, care le va deveni casă în următoaterele luni.

Citeste si: Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje

Scorul a fost strâns, de 9-9, însă ultimii războinici au reușit să aducă victorie echipei sale. Roxana Nemeș ți Coșmin Stanciu au fost desemnați de către echipa Faimoșilor pentru a se duela în Ștafeta mixtă cu Războinicii Roxana Ghiță și Lucian. Războinicii au câștigat cu un scor de 10-9.

Incident la Survivor România 2021 

Primul incident a avut loc la Survivor 2021, Marilena concurenta din echipa Războinicilor a leşinat pe traseu, potrivit KanalD.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Primul traseu de la Survivor 2021 a fost unul foarte dificil pentru concurenţi. Marilena cu greu a reuşit să facă faţă confruntării. Concurenta de la la Războinici a leşinat pe traseu.

Citeste si: Costi Ioniță este un vegan convins! Faimosul de la “Survivor România” a îmbrățișat un stil de viață aparte

Marilena a luptat până la epuizare pentru echipa sa în prima ediţie de la Survivor România, sezonul 2.

Tinerei i s-a făcut rău la sfârţitul confruntării şi a leşinat. Medicul a spus că situaţia concurentei din echipa Războinicilor este stabilă, nu există complicaţii, a leşinat din cauza epuizării.

Următoarele ediții ale Survivor 2021 pot fi văzute la KanalD miercuri si joi- de ora 22.00, vineri, sambata, duminica- de la ora 20.00.

suvivor 2021
Primul incident a avut loc la Survivor 2021, Marilena concurenta din echipa Războinicilor a leşinat pe traseu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si