Close sidebar
Close sidebar

Ce face presedintele de Pastele catolic. Sotii Iohannis merg la Inviere acasa, in Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis sarbatoreste anul acesta Pastele la Sibiu, seful statului urmand sa mearga la slujba de Inviere la Biserica Romano-Catolica "Sf. Treime" din municipiu. Cel mai probabil, seful statului va merge impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, noteaza News.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anul trecut, presedintele a sarbatorit Pastele ortodox in Bucuresti, unde a asistat, alaturi de sotia sa, la slujba de Inviere de la Patriarhie. De asemenea, seful statului a facut, in ziua de Paste, o vizita militarilor romani dislocati in Afganistan. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Anul trecut, de Pastele Catolic, sotii Iohannis au petrecut sarbatorile la Sibiu, cei doi participand la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sf. Treime".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI