Prima variantă este târgul de Paște organizat de primărie în parcul Herăstrău. Anul acesta, târgul se va încheia pe 17 aprilie. Sunt peste 75 de căsuțe, iar vizitatorii pot descoperi de la produse tradiționale precum ouă încondeiate, până la icoane pictate, accesorii și bijuterii și decorațiuni pentru masa de Paște.

Citește și: VIDEO- Ouăle de struț sunt la mare căutare de Paște. Cât ajunge să coste unul

Bucureștenii vor putea participa la un atelier de cusut 

Pentru pasionații de articole hand-made, pe 15 aprilie este organizat un atelier de cusut straie împărătești. Românii care merg acolo vor avea ocazia să-și facă propria ia pe care să o ia acasă. Costul unei ședințe este de 80 de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și în parcul IOR se organizează un târg de Paște, de care cei mici vor fi cu siguranță încântați. Copiii vor putea participa la o vânătoare de ouă cu premii, în timp ce adulții se pot relaxa la zona de food trucks. Târgul se deschide în Vinerea Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si