Close sidebar
Close sidebar

Ce faci dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat însurat sau de o femeie măritată? Uite cum poti gestiona situatia

Ce faci dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat însurat sau de o femeie măritată? Ideal ar fi sa mentii flacara iubirii aprinsa in casnicie, astfel incat sa nu se ajunga la adulter, dar si pentru asta ai nevoie uneori de sfaturi! Diana Parvu vine cu adevaruri nespuse pana acum. Incepe Codul fericirii! ##VIDEO32345##


DISTRIBUIE
acest articol

Bine  v-am regasit! In urma cu putin timp, o stire bomba cutremura showbizzul international. Brad Pitt divorta de Angelina pentru o colega de platou. Asa ca astazi o sa analizam impreuna situatii ca aceasta: el insurat ea libera de contract sau invers.

Anca Maftei Psihoterapeut: "In psihologie exista o lege. Daca un cuplu este sanatos si functional niciodata, dar niciodata nu apare a treia persoana"

Haideti sa vedem ce spun specialistii: de ce un sot si-ar insela sotia si de ce o femeie ar accepta postura de amanta?

Anca Maftei Psihoterapeut:

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Din perspectiva psihologica barbatul respectiv cauta o confirmare, pe care acasa la sotie nu o are, ca este bun, demn de apreciere, iar ulterior, cand relatia se incheie prefera confortul unei relatii de lunga durata pe care o are cu sotia in locul singuratatii"


Anca Maftei  Psihoterapeut:

"De obicei persoanele care isi aleg un partener care este deja casatorit. De cele mai multe  ori vin din familii in care a fost necesar sa se lupte pentru  iubire cu inca o persoana in general  vin din familii cu frati"


Si daca

ea nu stie ca el e insurat? Ce e de facut cand afla?





"Ea continua sau nu in functie de stima ei de sine cat de mult se pretuieste si in functie de valorile ei morale", spune Anca Maftei.

Ca sa nu ajungeti in astfel de situatii incercati sa mentineti scanteia aprinsa. Iata si cateva idei: o cina romantica sau sa mergeti la spa in cuplu.



"Spa-ul in cuplu este mai mult decat un moment de relaxare este un moment de reconectare pentru cuplurile care au atata nevoie in zilele noastre de aceste experiente", spune Mirabela Calin.


"Un ritual unic  un ritual foarte cunoscut in lumea japoneza se numeste Omotenashi"



Terapeut:

Pietrele vulcanice sunt bune pentru un masaj de relaxare dar si pentru circulatia sangelui sau pentru cei care au probleme cu oasele

De la pietre vulcanice, trecem la cele pretioase. Stiti ce spun numerologii ? Se pare ca  cifra destinului ne poate arata ce cristale pot aduce binele, in viata noastra. Asa o fi?

Cifra patru de destin are nevoie de pietre ca acvamarinul granatul safirul deschis la nuanta.

Cinci care este cea mai puternica cifra de destin cea mai versatile are ca piatra benefica diamantul

Ne ducem la opt, cifra banilor, cei care vor bani sa poarte un safir un topaz sau un lapis.

Noua,  cifra altruistilor au nevoie de un coral rosu sau un rubin rosu.

Sper ca am adus putina fericire in casele dumneavoastra. Pana saptamana viitoare nu uitati sa. Zambiti, e gratis!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI