ILINCA:
Buna seara doamnelor si domnilor, Incepe ce faci in weekend!

Cu ocazia zilei nationale, sa ne reamintim de ce trebuie sa iubim Romania, dar si unde am putea petrece cateva zile de vis! Pornim din vestul tarii, ca doar despre banateni se spune ca sunt fruncea! Iata cu ce se mandresc!
 
Iasule...

mandra cetate, cu fete frumoase si poale in brau parfumate...  Colega mea Clara ne vorbeste despre dulcele grai moldovenesc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Despre ardeleni se spune ca-s mai domoli, cumpatati, vorbesc rar,  dar cand porneste muzica electronica se schimba situatia!

Nicaieri traditia nu este mai bine pastrata ca in satele din inima Maramuresului, iar asta pare sa atraga turistii in nordul tarii, alaturi de oamenii care sunt mandri ca sunt maramureseni.

Marea are una dintre culorile tricolorului, asa ca este normal ca dobrogenii sa fie unii dintre cei mai mandri romani.

Si sibienii se pregatesc de sarbatoare. isi asteapta oaspetii cum se cuvine cu spectacole artistice, dar mai ales bunatati din Marginime si celebra branza de Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si