Doamnelor si domnilor, cam asa ar trebui sa arate weekend-ul acesta: mancare gustoasa, vin din belsug, deserturi delicioase si vreme buna. Chef Catalin Scarlatescu va asteapta la Festivalului Scoicilor cu preparate noi in meniu si multe alte surprize.

Daca mergeti la malul marii si ati ratat distractia de weekendul trecut, nu va faceti griji: pe o plaja de fitze din Mamaia, se va tine duminica aceasta o petrecere cu spuma de sampanie.

Animatoarele se pregatesc pentru dansuri cat mai fierbinti iar la marea bataie cu bautura fina sunteti invitati si dvs. Intrarea este libera.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Credeti ca numai la mare distractia este pe val? Iata ce se intrampla in inima Ardealului!

Sunteti pregatiti de o provocare la ceas de seara? Va invit la o competiţie inedita: un cros nocturn desfasurat intr-o locaţie mirifica

Daca la inceputul rubricii v-am facut pofta de scoici... si nu puteti sa ajungeti la festival.. iata o reteta pe care o puteti face acasa!

Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet! Aveti grija ce faceti in weekend!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si