Nicu Enciu a murit la Londra, la începutul acestei luni, fiind unul dintre cei 27 de șoferi de autobuz căzuți la datorie în lupta cu pandemia. Primarul orașului, Sadiq Khan, i-a adus un omagiu românului.  "Sunt devastat să aud că Nicu Enciu și-a pierdut tragic viața după ce a testat pozitiv pentru Coronavirus”, a declarat primarul Londrei, care a comparat viața lui Enciu cu cea a tatălui său, venit și el printre străini în căutarea unui trai mai bun. 

Citeste si: Soția milionarului Ovidiu Tender și-a făcut o mască neconvențională FOTO

Citeste si: Ce avere are înlocuitoarea lui Streinu Cercel în conducerea comisiei anti-coronavirus! Vezi cum a ajuns Adriana Pistol să aibă venituri de aproape 5.000 euro pe lună!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În vârstă de 52 de ani, Enciu era originar din Brăila și înainte să ajungă la Londra, în urmă cu 4 ani, lucrase vreme de mai bine de 20 de ani ca pompier în orașul natal. Pe 9 aprilie, românul a murit singur într-un spital londonez, după ce și-a sunat soția și cele două fiice pentru a-și lua rămas bun de la ele. ” Mă duc la terapie intensivă și nu mă mai întorc”, le-a transmis bărbatul celor dragi, potrivit soției Gherghina. 

Pe contul de socializare al dispărutului, acolo unde prietenii au lăsat mesaje de condoleanțe și mărturii ale caracterului remarcabil de care a dat dovadă Nicu de-a lungul vieții, sunt publicate o mulțime de fotografii cu familia brăileanului, care era foarte atașat de soție și de cele două fete ale lor. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si