Close sidebar
Close sidebar

Ce functie diplomatica detine Gigi Becali - Chiar el a prezentat astazi o legitimatie. "O sa ii invat eu sa respecte legea"

Gigi Becali a sustinut astazi o conferinta de presa la "Palatul" din Aleea Alexandru. Majoritatea jurnalistilor se asteptau sa fie o conferinta de presa legata de celebrul scandal legat de marca "Steaua", dar Becali avea alte lucruri de spus.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alaturi de omul de afaceri si-au facut aparitia si mai multi detinuti despre care latifundiarul din Pipera a spus ca au indurat un regim de detentie mult prea aspru. Becali a dezvaluit ca urmeaza sa se implice in problemele sistemului penitenciar din Romania si are chiar o functie europeana in acest sens.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

El a prezentat presei o legitimatie prin care se atesta acest lucru.

"Eu vreau sa va spun cine sunt. Filmati aici. Nu am putut sa va zic pana acum, pentru ca nu mi se terminase pedeapsa de 3 ani si jumatate. Sunt Comisar Inalt European pentru implementarea drepturilor omului, in lume, nu doar in Romania. Sa stiti ca nu e falsa. O puteti verifica. Uite ce scrie aici: titularul acestei legitimatii este indreptatit sa...  Eu sunt comisar, merg in puscarii si verific conditiile.
Nu trebuie sa imi dea cineva voie. O sa-i invat eu sa respecte legea"
, a dezvaluit Becali. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI