Dupa ce am vazut cum trebuie sa ne imbracam in anotimpul de iarna pentru a nu suferi de frig, este timpul sa invatam si ce piese vestimentare sa alegem in functie de forma corpului nostru.

Site-ul doc.ro explica intr-un articol cum sa identificam tipul siluetei noastre si in functie de asta ce tip de geaca de iarna sa ne alegem.

Silueta tip para (cunoscuta si sub numele de triunghi)

Silueta de tip para este caracterizata de soldurile mari, umerii si bustul mici iar posteriorul proeminent.

Vedete precum Kim Kardashian, Eva Mendes ori Jennifer Love-Hewitt au o asemenea silueta. Acestea stiu ca isi pot pune silueta in valoare punandu-si in valoare talia mica si adaugand volum in partea de sus a corpului.

Asadar, pentru o asemenea silueta, recomandate sunt gecile in talie, cu umerii proeminenti. De asemenea, si gecile voluminoase, tip plapuma, care sunt in voga in acest sezon, sunt potrivite pentru acest tip de conformatie.
Silueta tip triunghi inversat

Aceasta silueta presupune umeri mari, voluminosi, piept generos si partea de jos a corpului foarte ingusta. Demi Moore, Renee Zellweger si Teri Hatcher sunt doar cateva dintre vedetele de la Hollywood care au o asemenea silueta. Pentru a pune in valoare o silueta de tip triunghi inversat, ideal ar fi sa atragi atentia in zona taliei si a soldurilor pentru a echilibra silueta.


O geaca de iarna evazata in  partea de jos, poate chiar cu o croiala in clos de la talie in jos, va arata impecabil purtata de tine.

Silueta mar

Femeile cu silueta tip mar au umerii voluminosi si bustul generos. Eva Longoria, Jennifer Hudson si Drew Barrymore au o asemenea silueta.

O geaca de iarna cu o croiala de capa te va avantaja, mascand partile cu care nu te mandresti prea tare si punandu-ti in valoare picioarele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Silueta androgina

Silueta androgina presupune o conformatie atletica. Cameron Diaz, Natalie Portman si Kate Hudson au o silueta androgina.

O jacheta sport, cu multe buzunare, dar care are un cordon pentru sublinierea taliei, iti va avantaja silueta.

Citeste mai mult aici



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si