Un român de 53 de ani, rezident în Italia, în localitatea Canicattì, din provincia siciliană Agrigento se afla internat într-un spitalul Fratelli Parlapiano din Ribera, când i-a venit o idee teribilă. Acesta se afla internat încă de joi dimineața.

Totul s-a întâmplat, vineri, 29 martie 2024, în jurul orei 20:00.

Cine e Costică?

Costică Brustureanu se afla chiar în timpul unei ședințe de oxigenoterapie, în momentul în care și-a scos masca doar pentru a-și aprinde o țigară.

Astfel, el a provocat explozia aparatului de oxigen, care a fost urmată de incendiu, potrivit  TG24. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat de echipajele care au venit într-un suflet la fața locului, el nereușind să mai iasă teafăr din încăpere. În urma evenimentului nefericit, secția de Medicină Internă a fost declarată ca fiind inutilizabilă.

Român mort țigară Italia

El este Costică.

[Sursa foto: Rotalianul]

Citește și: Cine este polițistul din Botoșani, grav rănit în timpul serviciului? Familia lui Alexandru cere disperată ajutorul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Flăcările s-au extins la o cameră de internare de la primul etaj.  Cu toate astea, pompierii au reușit să-i salveze pe ceilalți patru pacienți internați în același salon cu Costică, cel care nu a mai rezistat tentației pe parcursul tratamentului necesar. Ulterior, bolnavii au fost transferați într-o altă parte a clădirii pentru a fi în siguranță.

De asemenea, toți pacienții au fost evacuați la timp și nicio persoană nu a fost rănită. Comandamentul provincial al pompierilor din Agrigento a trimis, de asemenea, un vehicul pentru a acționa ca unitate locală de criză. Pompierii de la detașamentul din Sciacca au intervenit, iar alte echipe au sosit de la Santa Margherita di Belìce și Agrigento. 

Acum, trupul său a fost transferat la morgă. Procurorul de gardă din cadrul Parchetului din Sciacca a deschis o anchetă cu privire la cauzele incidentului și a dispus blocarea zonei.

Român mort țigară Italia

Imagini de la spitalul în care a avut loc incendiul.

[Sursa foto: Agrigento Notizie]

Citește și: Descoperire macabră a polițiștilor din județul Neamț! Ce s-a găsit în pădure, într-o mașină arsă în totalitate, a șocat autoritățile

Pe data de 9 decembrie, anul trecut la spitalul din Tivoli, la periferia Romei a avut loc un incendiu similar, care s-a soldat cu trei decese și evacuarea a peste două sute de pacienți. Vâlvătaia a fost cauzată de un cumul de deșeuri inflamabile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si