Stockton Rush, directorul executiv al OceanGate, a făcut o glumă despre pericolele scufundării pe Titanic cu submersibilul său Titan, cu doar câteva luni înainte de dezastrul care avea să-i curme viața.

De ce erau nesiguri cei din compania OceanGate înainte de scufundare?

El se afla la radio atunci când și-a exprimat îngrijorarea cu privire la submarinul Titan. E-mailurile trimise de fostul angajat al OceanGate, David Lochridge, arată că acesta era puțin speriat cu privire la ceea ce urma să se întâmple și la opiniile lui Rush în această privință, acesta scriind:   "Nu vreau

să fiu considerat un turnător, dar sunt atât de îngrijorat că se sinucide și îi ucide pe alții în încercarea de a-și mări ego-ul. M-aș considera destul de îndrăzneț când vine vorba de a face lucruri periculoase, dar acel submarin este un accident pe cale să se întâmple. În nici un caz nu m-ai fi putut plăti să mă scufund”,  informează Lad Bible.

Glumă macabrp submarin Titan

Imagine cu submarinul Titan.

[Sursa foto: X]

Citește și: Moment teribil! Un polițist de la Crimă Organizată, călcat cu mașina de un traficant de droguri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Submersibilul atrăsese deja îngrijorări cu privire la designul său, mai multe persoane avertizându-l că nava sa este nesigură. Verdictul a venit la doar câteva zile după ce Lochridge ar fi inspectat submersibilul și ar fi constatat o multitudine de probleme. Atunci, doi angajați au părăsit compania din cauza problemelor de siguranță, înainte de momentul nefericitei scufundări a Titanului. 

Cu câteva luni înainte de dezastrul submarinului Titan, Rush a vorbit la postul de radio canadian St John's Radio când a glumit: "Ce ar putea merge prost?".

Iar la aproximativ 5 luni distanță a venit și răspunsul, după ce submarinul Titan a fost pierdut în timp ce el se afla la bord, ceea ce a dus la moartea lui Rush și a altor patru persoane de la bord în urma unei "implozii catastrofale". 

Glumă macabră submarin Titan

Imagine cu submarinul Titan.

[Sursa foto: X]

La bordul navei se aflau Stockton Rush, directorul executiv al OceanGate, în vârstă de 61 de ani, miliardarul britanic Hamish Harding, în vârstă de 58 de ani, expertul în Titanic Paul-Henri Nargeolet, în vârstă de 77 de ani, miliardarul britanic-pakistanez Shahzada Dawood, în vârstă de 48 de ani, și fiul său de 19 ani, Suleman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si