Nimeni nu poate explica gestul unei femei in varsta de 64 de ani din Australia, bunica unui baietel in varsta de 4 luni. Femeia fusese vizitata de fiica si nepotel si nimic nu prevestea dezastrul care urma sa se produca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In jurul orei 6 dimineata, mama copilului s-a trezit brusc din cauza plansetelor celui mic. S-a dus la el intr-un suflet, iar ceea ce a vazut o va marca toata viata.
Baietelul era plin de sange si prezenta rani la nivelul fetei, orajilor si gatului. Langa el, statea bunica acestuia, parca posedata, cu un cutit de bucatarie in mana.
Speriata, mama copilului a sunat imediat la numarul de urgenta, iar politia si medicii au ajuns la locuinta femeii de 64 de ani.

O ambulanta l-a preluat rapid pe bebelus, iar

in drum catre spital i s-a administrat o transfuzie de sange pentru ca pierduse mult sange. Starea acestuia este critica, dar medicii fac eforturi uriase pentru a-l salva.

Femeia de 64 de ani a fost arestata si urmeaza sa fie judecata pentru tentativa de omor.
Vecinii acesteia sunt socati. Ei le-au spus anchetatorilor ca fiica si ne potelul au ajuns la ea in urma cu doua zile.

"Locuieste singura. Este foarte tacuta si retrasa. Mereu o invitam la petrecerile de Craciun, dar niciodata nu participa", au declarat acestia, potrivi t Daily Mail. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si