Close sidebar
Close sidebar

Ce i-a făcut un taximetrist din București unei femei! Incidentul a avut loc în trafic

Andreea Vulpe, un regizor de teatru cunoscut a fost implicată într-un accident în Capitală, în timp ce conducea o trotinetă electrică. Regizorul de teatru a trecut prin momente cumplite, povestind in detaliu tot ce i s-a întâmplat, iar de vină ar fi fost un taximetrist.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

“La spitalul Sf. Ioan, după ce un taximetrist care urăște trotinetele (sau femeile) s-a năpustit asupra mea și m-a zvârlit la 2 metri distanță, pe mine, în timp ce trotineta se învârtea în jurul propriului ax, la vreo patru metri de taxi. Vă dați seama cu ce viteză venea. Venea claxonând turbat, deși eu mergeam pe lângă bordură, din față nu venea vreo mașină care să-l împiedice să depășească, iar strada era largă”, a scris Andreea Vulpe pe pagina de socializare.

Citeste si: Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“M-a depășit puțin, apoi a tras de volan spre dreapta și… m-am trezit cu drumul barat de botul mașinii lui. Am frânat, dar tot m-am izbit de oglinda lui retrovizoare, m-am răsturnat și am rămas lată pe jos. A iesit din mașină și a început să urle la mine că am intrat în oglinda lui, așa că va chema poliția. Martorii, ca dealtfel și poliția care a venit imediat, împreună cu Smurdul, au constatat ceea ce era o evidență: că îmi tăiase drumul intenționat.

Dar ura individului era atât de insățiabilă încât continua să se reverse în pofida evidenței. Oare câți ca mine o mai fi atacat? Și pe câți o să-i mai ajute Dumnezeu să scape teferi, ca mine? Fiindcă, în afară de câteva contuzii, sunt, slavă Domnului, bine”, a povestit Andreea Vulpe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI