Putini au stiut ce i-a spus Gabriela Firea lui Ilie Nastase inainte de a fi huiduita. Primarul Bucurestiului si fostul mare sportiv s-au aflat in loja Arenei Nationale, alaturi de Simona Halep, inainte ca grupul sa intre pe gazon si sa salute publicul.

Ce i-a spus Gabriela Firea lui Ilie Nastase inainte de a fi huiduita:  „Dar ce blugi aveti, super!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imbracat in niste blugi tineresti, imprimati cu semnul dolarului, Ilie Nastase a fost complimentat de Gabriela Firea. „Dar ce blugi aveti, super!”, i-a transmis primarul lui Nastase. „Ma imbrac si eu mai tanar, poate, cine stie, se da una tanara la mine!”, a replicat fostul tenismen.

Ce i-a spus Gabriela Firea lui Ilie Nastase inainte de a fi huiduita:  „Va prinde, nu pe toata lumea prinde!”

Datorita cuiva care a filmat momentul, s-a aflat ce i-a spus Gabriela Firea lui Ilie Nastase inainte de a fi huiduita. „Va prinde, nu pe toata lumea prinde!”, i-a mai spus Firea lui Nastase, sub privirile Simonei Halep, care se pregatea sa-si faca intrarea triumfala in arena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si