O tânără ar fi mers, însoțită de mama sa, la unitatea de primiri urgențe a spitalului pentru efectuarea unei intervenții de întrerupere a sarcinii.

Potrivit informațiilor transmise de monitorulsv.ro, citate de o bservatornews.ro, medicul ar fi refuzat efectuarea intervenției cerute de adolescentă. Ce cuvinte i-a adresat tânăra medicului?

Medicul a refuzat să întrerupă sarcina unei adolescente, iar ce a urmat este șocant. "Doctorița era în lacrimi" 

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două zile. O adolescentă în vârstă de 17 ani a mers la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Suceava pentru a i se efectua o întrerupere de sarcină.

Citește și: Sora Mariei, gravida care a încetat din viață pe patul de spital, distrusă de durere. Imagini emoționante, chiar din cimitir: ”Nu mai pot de dorul tău”

medic

Foto simbol- medic

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânăra, care ar fi elevă în clasa a XII-a, ar fi mers însoțită de mama sa la spital.

Femeia ar fi aflat despre sarcina fetei sale cu puțin timp înainte de a lua decizia de a se prezenta la spital.

Potrivit informațiilor transmise de sursele citate anterior, cele două ar fi fost întâmpinate de o doctoriță de gardă. Doctorița ar fi discutat pe rând, atât cu mama, cât și cu adolescentă, explicându-le că o astfel de intervenție nu se poate realiza la unitatea de urgențe a spitalului, ci ar trebui realizată la un medic ginecolog.

Citește și: Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion”: “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

În momentul în care ar fi fost refuzată, adolescenta ar fi început să o jignească pe doctorița de gardă. Medicul șef al U.P.U ar fi declarat pentru presa locală că adolescenta i-ar fi spus doctoriței că este nesimțită.

medic

Foto simbol- medic

[Sursa foto: Freepik]

”Mama aflase ieri (n.r. marți) că fiica este însărcinată în 11 săptămâni și pentru ele era o urgență, dar cu tact și delicatețe medicul de gardă le-a explicat că nu se poate în UPU, că întreruperea la cerere a unei sarcini în evoluție nu este o urgență medicală. Ginecologul de gardă din spital le-ar fi spus același lucru... Doctorița era în lacrimi. A zis că este pentru prima dată în viața ei când i-a spus cineva <nesimțită>. Este incredibil, cu atât mai mult cu cât a venit din partea unei adolescente, a unei eleve de liceu, a declarat medicul șef al U.P.U, conform monitorulsv.ro, citat de o bservatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si