Mioara Roman s-a stins din viață în data de 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Ultimele sale clipe de viață și le-a petrecut într-un azil de bătrâni din Snagov, acolo unde avea toate condițiile.

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman?

Cu toate astea, probleme de sănătate ale acesteia s-au agravat, chiar dacă medicii au stabilizat-o. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta colecistul, apoi a suferit o operație pentru extirparea unui lipom infectat.

De asemenea, a primit diagnosticul de Parkinson, iar mâna dreaptă a fost complet paralizată.  

Fosta soție a primului premier al României post-revoluție și-a pierdut viața în timpului somnului, așa cum și-a dorit de altfel, pentru a avea parte de o moarte liniștită, fără durere.

„Era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat liniștită. În pace și așa cum și-a dorit. Mereu a spus că vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei ”, a declarat Oana Roman, potrivit  Spy News.

Sfat Mioara Roman Calina

Mioara Roman alături de una dintre fiice sale și nepoată.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Sunt probleme la virarea banilor pe cardurile de alimente. Beneficiarii sunt revoltați că nu și-au primit drepturile

Oana Roman a primit știrea devastatoare în timp ce se afla în Egipt, într-o vacanță împreună cu fiica ei, Isabela. Acesta avea stabilite însă toate detaliile înmormântării mamei sale, astfel încât totul să fie pus la punct, după placul mamei sale.

Fosta soție a prim-ministrului Petre Roman a fost înmormântată luni, 26 februarie, la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală, după slujba oficiată de patru preoți la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Gabriela Lucuțar, sau ”Regina Întunericului” a spus că o astfel de înmormântare pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului.

Calina, mărturie emoționantă despre bunica sa

Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman nu a putut participa la înmormântarea bunicii sale. Chiar și așa, tânăra a împărtășit pe rețelele de socializare câteva povețe primite de la Mioara Roman, care mereu avea o prezență impecabilă.

„Buna, eu sunt Calina Nicole, ea este Catinca, prietena mea cea mai bună, mama de altfel. Pot spune că toată copilăria mea m-am uitat la mama cum avea grijă de tenul ei, doar că, din păcate, eu până acum doi ani nu am intrat foarte tare în filmele acestea de skincare, dar de doi ani, din cauza ei, am devenit, pot spune, chiar obsedată. Și mama și bunica mea mereu mi-au spus că stră-bunica mea niciodată nu a coborât în pijama, necoafată și fără ruj pe buze în fața soțului ei. Ceea

ce mi s-a părut foarte elegant și drăguț, un sfat foarte bun, care chiar m-a ajutat”,  a spus Calina pe Instagram.

Sfat Mioara Roman Calina

Ea este Mioara Roman.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Mama lui Daniel Balaciu, gest neașteptat după ce fiul ei și-a primit sentința. Ce vrea să-i facă Danei Roba- radioimpuls.ro

Citește și: Doliu în sportul românesc! ”Fundașul cu șapte inimi” de la Petrolul Ploiești a încetat din viață

Catinca Roman a spus că fiica ei a participat la priveghi, acolo unde a vrut să-și vadă pentru ultima oară bunica. Pentru că a acuzat stări de rău, Catinca a decis ca aceasta să rămână acasă în ziua înmormântării.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si