Nelu Balasoiu e foarte bine ingrijit la azilul la care se afla, din judetul Suceava. Pe langa alimentatia sanatoasa si toata atentia de care are parte, cei de acolo au decis sa-i faca si niste analize suplimentare lui Nelu Balasoiu, stiind ca are mai multe probleme de sanatate. Ce i-au descoperit medicii nu e o veste buna!

Nelu Balasoiu traia singur in casuta lui de langa Slobozia, iar cei care aveau grija de el erau cativa vecini.

Acestia erau atenti sa-l hraneasca, sa-l spele, sa-l pazeasca sa nu inunde casa sau sa-i dea foc, sau mai rau, sa se loveasca, asa cum s-a intamplat de mai multe ori. Tot ei erau cei care ii dadeau medicamentele la timp, caci Balasoiu are mai multe probleme de sanatate. El sufera de diabet, ciroza, i-a fost taiata o parte din laba piciorului, de aceea se deplaseaza greu si cade din picioare, iar vecinii il gaseau adesea prabusit, iar in urma cu cateva luni a mai primit un diagnostic dur din partea medicilor de la un spital din Capitala, dupa ce a fost internat aproape doua saptamani la sectia psihiatrie: dementa. Dupa externarea din spitalul din Bucuresti, Balasoiu a mai stat cateva zile acasa, dupa care a fost dus la un al spital de psihiatrie din judetul Calarasi. Dupa ce a fost externat si de acolo, artistul a fost dus un camin de batrani din Suceava.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

La azilul din Suceava, Nelu Balasoiu are o viata extrem de frumoasa si linistita, iar cei de acolo au mai grija de el, la fel cum au si de ceilalti batrani.

Patronii l-au bagat pe dieta de ingrasare, ii dau medicamentele la timp, in plus, recent i-au facut si niste analize suplimentare. Din pacate, artistului i-a fost descoperit un virus: hepatita. Cei de la azil nu s-au speriat, ci au incercat sa gaseasca solutii pentru Balasoiu. Silvana Riciu este cea care a fost langa marele artist in aceasta perioada grea a vietii sale. Cantareata de muzica populara s-a dus si la el acasa cu pachete, cand traia singur, dar si la spital cu mancare atunci cand era internat. Tot ea este cea care tinea legatura cu vecinii lui Balasoiu ca sa se asigure ca este bine, iar acum artista tine legatura cu patronii de la azilul din Suceava si se intereseaza de starea lui de sanatate.

“Ma bucur ca Nelu Balasoiu e mai bine si fizic si psihic. S-a adaptat in sfarsit la azilul de la Ilisesti, gratie doamnelor ce lucreaza acolo care s-au cam chinuit ceva cu el si mai ales multumita doamnei Viorica Munteanu ce a facut posibila sederea lui acolo. Am si vorbit putin cu el la telefon. Era vesel ca un copil, glumet, isi amintea foarte bine cine sunt, desi memoria lui e afectata in mare masura, mi-a spus ca mananca bine si parea linistit. Au inceput in perioada aceasta sa ii faca fel de fel de investigatii medicale pentru ca am inteles ca el s-a dus acolo cu o hepatita si trebuie vazut despre ce e vorba exact.

Dupa o ultima perioada foarte trista a vietii lui, m-am bucurat sa aflu ca si-a gasit in sfarsit linistea. Acolo, departe printre straini, dar straini care sunt oameni cu suflet mare si din respect pentru ce a fost candva Nelu Balasoiu au mare grija de el. Sa le dea Dumnezeu sanatate pentru binele facut!”, ne-a declarat Silvana Riciu.

Toti cei care vor sa il ajute pe Nelu Balasoiu o pot face donand bani in contul:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

RO56BRDE230SV  39665232300

Titular cont: Ion Balasoiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si