Close sidebar
Close sidebar

Ce i s-a întâmplat vloggerului care a filmat noaptea ”drogații” din Ferentari? ”Să vedem dacă te omoară ăia!”

Un vlogger pasionat de experimente sociale a mers noaptea în ”ghetourile” din Ferentari și a filmat întreaga experiență.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Aleea iadului”, așa cum a denumit-o presa străină sau ”Aleea Livezilor”, cum apare de fapt în registrul străzilor din București. Vloggerul Poro, un tânăr pasionat de experimente sociale, care de multe ori se pune în situații periculoase, a mers la miezul nopții într-un bloc de tip ”ghetou” și a filmat întreaga experiență. Scopul a fost acela de a demonstra că oamenii care trăiesc aici, văzuți de multe ori ca niște ”drogați și criminali” pot să se comporte normal atunci când un străin pătrunde pe teritoriul lor.

”Să vedem dacă ”misterul” ăsta, că ajungi acolo și te omoară ăia, este adevărat. Eu, unul, nu cred, am fost pe timp de zi. Da, sunt anumite persoane care se droghează, s-au drogat pe timp de zi, clar se vor droga și pe timp de noapte, dar sunt curios: atât timp cât îți vezi de treaba ta și

nu deranjezi pe nimeni, să văd dacă se întâmplă ceva”, a spus vloggerul Poro înainte să plece spre Ferentari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Mă simt precum Christian Sabbagh”

”Înarmat” cu un telefon mobil cu lanterna aprinsă, tânărul s-a plimbat minute bune pe Aleea Livezilor și la un moment dat a intrat într-un bloc. A reușit chiar să intre în vorbă cu un bărbat care a recunoscut că se droghează din cauza problemelor pe care le are. Printre munții de gunoaie, un puști de vreo 7-8 ani a venit la el s-l întrebe ”cum îl cheamă pe Youtube”.

”Mă simt precum Christian Sabbagh” a glumit, la un moment dat Poro, care a recunoscut că situația poate deveni periculoasă oricând și nu sfătuiește pe nimeni să vină singur noaptea acolo.

Citeste si: “Gheorghe Dincă s-a dat de gol” Unde ar fi, de fapt, Alexandra

Concluzia experimentului a fost că aparențele pot fi înșelătoare iar oamenii pot să fie ”de treabă” și astfel de zone.

Totuși, în final, chiar și vloggerul i-a sfătuit pe fanii lui să evite astfel de stiuații și să nu se expună inutil la pericole.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI