Close sidebar
Close sidebar

Ce i s-a reprosat principelui Nicolae la nunta lui? Ce a facut mirele in biserica de i-a revoltat pe multi

Principele Nicolae s-a insurat astazi, la Sinaia, cu Alina Binder. Cei doi au avut parte de o ceremonie fastuoasa in Biserica Sf Ilie.

Mihaela Pupăză,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Principele Nicolae si Alina s-a casatorit astazi religios, la evenimentul de la Sinaia participand un sobor de preoti, condus de Inalt Prea-Sfintitul Calinic, arhiepiscop al Argesului si Muscelului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In timpul slujbei, care a durat aproape doua ore, multi care au urmarit imaginile transmise live au sesizat ca Nicolae era “mult prea zambaret” si a facut de multe ori semne catre cei prezenti.

I-a atras de cateva ori atentia si miresei sale pentru a vedea pe cineva sau ce se intampla in biserica.

“Totusi mirele poate fi mai serios”, i-au reprosat unii tanarului principe Nicolae. Altii i-au luat apararea sustinand ca Nicolae nu a avut familia si parintii langa el de multi ani si este normal sa nu stie regulile, cum sa se comporte intr-o astfel de situatie in biserica.

In plus, se stie ca principele Nicolae este o fire exuberanta, extrem de vesela, asa ca probabil incerca astfel sa-si mascheze emotiile.

Pentru ca au fost emotii mari. Atat de mari incat mireasa lui a si lacrimat la un moment dat in timpul slujbei. Alina a fost insa sprijinita de cel care i-a devenit sot, Nicolae a privit-o mai mereu si a tinut-o de mana strans tot timpul slujbei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI