Close sidebar
Close sidebar

Ce îi interzice Piero Ferrari soției sale? Romina Gingașu, mărturii fără perdea din mariajul său cu miliardarul: ”Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Una dintre cele mai bogate femei din România a dezvăluit ce nu o lasă Piero Ferrari să facă. Romina Gingașu a spus că în realitate nu cheltuie atât de mulți bani precum se preconizează.

Stefania Pavel,

Ea este românca care i-a furat inima lui Piero Ferrari.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Romina Gingașu, soția celui care deține imperiul Ferrari a dezvăluit ce nu are voie să facă. Piero Ferrari ar fi foarte strict în privința mașinilor luxoase pe care le deține, așadar i-ar fi interzis soției sale să le conducă. Doar în weekenduri cei doi ar conduce bolizii.

Piero Ferrari și soția lui ar trăi o viață modestă

Chiar dacă mulți sunt invidioși pe viața lor fără griji, românca, care acum este una dintre cele mai bogate femei din România, spune că ei nu cheltuie foarte mulți bani.

„Eu nu am voie să-i ating Ferrariul. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii.

De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar, să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”,  a spus Gingașu, la Pro TV.

Ea este Romina Gingașu.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Pixabay]

Citește și: Exclusiv! Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii de până în 35 de ani pentru a primi un teren gratuit: ”Tinerii au obligația de începe construcţia locuinţei în termen de un an de la data atribuirii terenului”

Cum s-a cunoscut deținătorul imperiului Ferrari cu românca de 31 de ani?

Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani a mai spus că nici cu yacht-ul, sau cu celelalte mașini foarte scumpe nu ar avea voie să facă plimbări.

„Cu mașinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, mașini scumpe ale bărbaților. Știți cum se spune: Dă-i Cezarului ce e al Cezarului. Nici el nu a condus Dacia noastră. Am avut șofer”,  a precizat românca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nu demult ar fi trăit pe pielea ei un moment care a cam speriat-o, iar de atunci și-a promis că nu va trece peste cuvântul soțului ei, pe care îl cunoaște încă de când avea doar 24 de ani.

”Eram într-un Ferrari, condus de către Pierro. La un moment dat am văzut pe bord că am atins viteza de 270 de km/h. Atunci am zis: 'ok, acum murim!'. Dar, până la urmă totul a fost bine”, a povestit soția lui Piero Ferrari.

Un film ”Ferrari” a apărut în cinematografele din România.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un actor îndrăgit din Seinfeld a murit în urma unei scurte suferințe

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe cei doi îi leagă o frumoasă poveste de dragoste. Românca, născută la Călărași lucra la Monte Carlo, unde vindea avioane private. Timp de 6 luni s-ar fi ținut de capul miliardarului pentru a-i vinde o astfel de aeronavă, însă în cele din urmă s-a trezit cu un telefon din partea lui Piero Ferrari care a invitat-o la o cină romantică. Așadar, Romina Gingașu a renunțat la cariera sa pentru această ocazie de nerefuzat.

În vârstă de 78 de ani, miliardarul a participat miercuri seară la o proiecție a filmului „Ferrari”, în care este prezentată o parte din povestea vieții tatălui său, Enzo. Pentru ca această idee să poată deveni realitate o echipă întreagă a muncit timp de 25 de ani.

Ferrari s-a declarat impresionat de România, mai ales de oameni, dar și de mâncarea tradițională delicioasă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI