“Cei care isi incep cariera intr-un domeniu…orice se poate pe aceasta lume, trebuie sa aiba calitati in domeniul respectiv. De exemplu, daca cineva vrea sa ajunga presedintele Romaniei, poate face acest lucru, dar trebuie sa aiba anumite calitati. Si, acum, cand politica domina sectorul sanitar si altele… iar, cateodata, in conducerea unor sectii vedem usor si prostia. Noi intalnim frecvent astfel de cazuri. La mine a venit o persoana care era mai putin intelectuala si mi-a zis ca i-a spus domnul 'menajer' ca nu se poate opera.

Si i-am zis: Doamna, nu-i ziceti 'menajer' pentru ca este manager. O sa se supere daca il numiti asa", a declarat medicul in cadrul unei conferinte, relateaza wall-street.ro.

Un alt sfat pe care medicul l-a dat tinerilor, in urma cu ceva timp, a fost sa plece in strainatate sa vada cum e acolo, dar sa se intoarca in tara daca vor sa devina profesori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Eu l-as sfatui sa mearga in strainatate si sa vada cum e acolo si sa se intoarca in tara, daca are tendinta sa devina profesor sau academician. Dar unii nu doresc, doresc sa faca avere sau se bazeaza si pe ceva operatii platite cu plicurile, si ei sunt multumiti", a declarat atunci savantul pentru Gândul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si