Close sidebar
Close sidebar

Ce înseamnă când visezi că plângi?

Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile visurilor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra.

Catalina Popa,

Ce înseamnă când visezi că plângi?

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cele mai vechi popoare erau preocupate de interpretarea viselor. Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii erau foarte pricepuți la asta.
Cei mai multi oameni care au fost atenți la visele lor, au aflat ca ele sunt pline de semnificatii pentru ei. Ele sunt folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele, gandurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat. Multi descopera prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor ca ele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au. Mai mult, artistii, scriitorii si oamenii de stiinta sunt adesea inspirati de visurile lor.

Citeste si: Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?

Ce înseamnă când visezi că plângi?

Plansul este stimulat de emotii, in vise sugerand durere sau emotie incontrolabila. In consecinta, indiferent ca noi suntem cei plangand, ori altcineva, plansul arata nevoia de descarcare emotionala. Poate ca suntem deprimati ori tristi in legatura cu evenimente din trecut sau poate este doar o temere de ceea ce ne va fi rezervat in viitor. Merita explorata sursa acestei tristeti.

Visul in care plangem cu suspine reperzinta incapacitatea de a ne exprima in totalitate.

Posibil conflicte interioare care se ivesc acum la suprafata.

Lacrimile din vise sunt cele de emotie si de bucurie, acestea inseninundu-ne zilele.

Daca in vis plangeti fara niciun motiv, acesta este un semn ca in realitate va loviti( sau v-ati lovit) de griji si necazuri.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Potrivit asirienilor, daca plangeti un mort, este semn ca va veti insanatosi, asta in cazul in care va simtiti bolnav. Adica, cu alte cuvinte: o putea lua de la capat, tot ce a fost mai rau acum a trecut.

Ce înseamnă când visezi că plângi?

Ptrivit traditiei noastre, a plange in vise, poate avea mai multe semnificatii:

- daca va visati ca plangeti- vetii fi vesel, veti avea parte de satisfactii

- daca visati ca plangeti in hohote- veste despre cineva care va doreste si va iubeste foarte mult atunci cand dumneavoastra nu mai aveati sperante

- visati ca vedeti pe cineva plangand- bucurie dupa tristete

Citeste si: Ce înseamnă când visezi o reptilă?

- visul in care plange un copil- boala in familie, veste rea

- daca visati o fata care plange- mari probleme financiare

- visul in care plnage mama dumneavoastra- veti avea mari probleme

- visati ca plange un nebun- primiti un dar neasteptat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI