De fiecare dată când visăm ceva ce lasă o amprentă asupra noastră, tindem să vrem să aflăm ce se află cu adevărat în spatele unui astfel de vis neobișnuit. 

În cazul în care ai un vis în care vezi căpșuni, fie dacă doar le privești, dacă le cumperi sau dacă le mănânci, află mai jos ce se află în spatele unui astfel de moment.

Citește și: VIDEO: Au apărut cireșele românești de mai. Cu cât se vând în piețe: ”Nu-mi permit”

ce inseamna visul, visezi capsuni, dictionar vise

Ce înseamnă când o femeie visează căpșuni? 

[Sursa foto: Unsplash]

Ce înseamnă când visezi căpșuni

Visul cu căpșuni poate simboliza o mulțime de lucruri. Se spune că aceste fructe pot simboliza faptul că o nouă iubire este pe cale să apară în viața ta. Pe de altă parte poate să însemne și faptul că un fost iubit sau o fostă iubită ar putea să se întoarcă în viața ta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă visezi că împarți căpșuni cu altcineva, acest lucru poate sugera că ai o legătură extrem de puternică cu acea persoană în viața reală.

Pe parcursul timpului căpșunile au fost de multe ori asociate cu frumusețea și senzualitatea, iar cu un vis cu privire la aceste fructe poate indica și dorința de a fi admirat, dorit și plăcute de anumite persoane sau de oameni în general.

De ce este un semn bun pentru femeile care își doresc un copil

Mai multe legende din bătrâni spun că zeițele aruncă cu căpșuni pe pământ, în dar pentru femeile care își doresc să aibă copii în viitorul apropiat. Prin urmare, dacă o persoană visează că are căpșuni, acest lucru poate indica o dorință aprigă de a avea un copil. Pe de altă parte, acest vis poate simboliza și faptul că urmează să înceapă o nouă etapă a vieții.

Pe de altă parte, un vis legat de căpșuni poate simboliza și faptul că organismul îți transmite că trebuie să adopți o alimentație mai sănătoasă.

Citește și: Ce înseamnă când visezi cai? Trei semnificații incredibile

ce inseamna visul, visezi capsuni, dictionar vise

Ce simbolizează mâncatul căpșunilor în vis? 

[Sursa foto: Freepik]

Ce semne rele poate simboliza visul în care mănânci căpșuni cu poftă

În cazul în care visezi că mănânci căpșuni, în special dacă faci acest lucru cu foarte multă poftă și te bucuri din plin de fructe, e bine de știut că există o însemnătate în spatele acestui vis.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

De cele mai multe ori poate însemna că vei avea parte de o perioadă foarte bună a vieții tale, plină de abundență și mulțumiri. Fericirea își face loc în viața ta și vei putea să îți duci toate planurile la bun sfârșit, însă pe de alte parte acest vis poate avea și o conotație negativă. Se spune că mâncatul căpșunilor, în special dacă sunt stricate, prevestește o perioadă extrem de stresantă și de confuză, în care nu o să îți poți pune gândurile în ordine. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si