Priveghiul lui Dumitru Farcas a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca, acolo unde, pe scena, a fost depus sicriul, inconjurat de flori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Astazi, dupa ora 15.00, cortegiul funerar ar trebui sa ajunga la Grosi, localitatea sa natala. Dumitru Fracas va fi inmormantat in curtea sa, in spatele casei parintesti, care va fi transformata in casa memoriala.

In localitatea Grosi e tristete mare, toata lumea il plange pe marele artist nascut aici. Autoritatile locale au transmis un comunicat pentru toti locuitorii: “Avand in vedere amploarea tristului eveniment, rugam cetatenii din localitatea Grosi care doresc sa-si ia un ultim ramas bun de la maestrul Dumitru Farcas sa se prezinte la locuinta defunctului, in jurul orei 15:30, in costum tradiţional (alb si negru), spre a-i cinsti acestuia cariera dedicata de pastrarea traditiilor populare”, se arata intr-un anunt postat pe pagina de socializare a Primariei Grosi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si