Mirel Dragomir se află de șase zile în spatele gratiilor, urmând să fie supus unei expertize psihiatrice, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei.

În acest context, părinții studentului la Teologie l-au vizitat pe acesta în arestul de la IPJ Timiș, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: Detaliul din fizionomia lui Mirel Dragomir care arată potențialul său de violență. "Este plin de trăsături dure”. Ce spun experții despre chipul studentului la Teologie, care a ucis-o cu sânge rece pe Andreea?

Moment în care, suspectul de crimă le-ar fi transmis părinților un mesaj șocant, în lumina faptelor comise de el.

Mirel Dragomir spune că își regretă fapta

Mirel Dragomir spune că își regretă fapta

[Sursa foto: Facebook]

Ce le-a transmis Mirel Dragomir părinților săi

Mirel Dragomir provine dintr-o familie respectată din satul Pojejena de Sus, din județul Caraș-Severin.

Aflat în spatele gratiilor, criminalul din Timișoara le-a transmis părinților săi că regretă fapta pe care a comis-o și că nu a avut niciodată intenția să o omoare pe tânără.

Declarația sa este cu atât mai greu de crezut cu cât au apărut noi indicii ce îi duc pe anchetatori spre ipoteza unei crime cu premeditare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tânărul ar fi folosit două cuțite, dintre care unul era pregătit în rucsacul său, iar în momentele infernale din apartamentul din Timișoara, Mirel Dragomir ar fi folosit și o pereche de mănuși de latex. 

Mirel Dragomir spune că își regretă fapta

Mirel Dragomir spune că își regretă fapta

[Sursa foto: Facebook]

Suspectul de crimă nu a dat semne de remușcare până acum

Tragedia i-a lăsat pe români uluiți de cruzimea de care a putut da dovadă studentul la Teologie.

Unul dintre elementele care i-au șocat pe oameni a fost modul în care a lăsat-o Mirel pe Andreea după ce i-a luat viața. Tânărul i-a pus părul în jurul gâtului, astfel încât să nu se vadă că este înjunghiată și a lăsat-o într-o baltă de sânge, plecând spre casă.

Ucigașul s-a spălat de sânge, s-a schimbat și a plecat la părinți, în Caraș-Severin, unde a așteptat linistit sa fie ridicat de politistii care l-au identificat rapid ca fiind autorul crimei.

Presiune uriașă pe familia Dragomir, după crima care a îngrozit o țară întreagă

Familia Dragomir, respectată și admirată de către vecini, era văzută drept un exemplu de urmat, primind frecvent laude pentru modul în care și-au crescut copiii, informează Gandul.ro.

Soții Dragomir își exprimau adesea mândria pentru realizările copiilor lor, având o legătură specială cu Mirel, care era foarte apropiat de mama sa, descrisă ca fiind o persoană extrem de religioasă.

Părinții criminalului refuză să ofere vreo declarație publică despre fapta fiului lor și chiar încearcă să se ascundă pe rețelele de socializare, ștergând orice urmă care are legătură cu Mirel, potrivit sursei citate.

Aceștia au șters toate pozele în care apăreau cu fiul lor, iar sora sa și-a șters contul de Facebook. Gesturile lor sunt explicabile prin presiunea uriașă pusă pe umerii lor de opinia publică, mii de oamenii transmițând comentarii negative la adresa familiei Dragomir. 

Familia Morega trece prin clipe infinit mai grele, părinții fiind nevoiți să își conducă astăzi fata pe ultimul drum, înmormântată în rochie de mireasă, în satul Pades din județul Gorj.  

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sfârșit crunt pentru Andreea Morega, studenta la Medicină ucisă de colegul ei

Sfârșit crunt pentru Andreea Morega, studenta la Medicină ucisă de colegul ei

[Sursa foto: Facebook]

„IN MEMORIAM – studentă Andreea Morega

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara deplânge tragica întâmplare în care tânăra Andreea Morega, studentă eminentă la Facultatea de Medicină, a plecat dintre noi. Avea doar 21 de ani și visuri frumoase. Din păcate, nu a avut șansa să le împlinească.

Întreaga comunitate academică este alături de familia îndoliată. Transmitem sincere condoleanțe tuturor celor care au cunoscut-o!

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul Universităţii de Medicină şi Farmecie „Victor Babeş”, Timişoara, unde Andreea Morega era studentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si