Senatorul a demisionat si din functia de presedinte PNL si usor-usor s-a facut nevazut. Cum era de asteptat, despre decizia inexplicabila a protagonistului nostru s-a vorbit luni intregi, nefiind putini cei care au incercat sa-l convinga sa revina asupra hotararii.

Sustinatorii lui Crin Antonescu nu au avut insa sorti de izbanda, barbatul in varsta de 56 de ani spunand ca se retrage din politica la finalul actualei legislaturi parlamentare in ciuda sondajelor care arata ca 42% dintre votantii PNL din Bucuresti il vor, din nou, la sefia partidului.

Deocamdata insa, parlamentarul se bucura de micile placeri ale vietii. El a fost fotografiat, de curand pe litoral, la o cherhana cunoscuta din Navodari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acolo, pe malul lacului, senatorul, insotit de sotia lui, Adina Valeanu, si de cativa amici, profitau de ultimele zile de vara. Relaxat, linistit si cu zambetul pe buze, politicianul se delecta cu preparate delicioase din peste si cu un vin alb, ca la carte. Atmosfera l-a incantat atat de mult pe Antonescu incat a zabovit la restaurant mai bine de patru ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si