Close sidebar
Close sidebar

Ce mama cool are What's UP, noul Faimos de la Exatlon. "Toti cei care ne vad pe strada zic ca e sora mea!" - Imagini WOW

Marius Ivancea, alias What's UP, este noul concurent ce va face parte din tabara Faimosilor in cel de-al doilea sezon Exatlon Romania. Concurentul este plin de surprize, iar una dintre ele este chiar mama lui.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi au fost in urma cu cateva luni invitati in studioul celor de la Virgin Radio, acolo unde au facut show. El pus pe glume, ea pus pe spart obiecte in platou.

What's UP si-a luat mama cu el pentru a-l ajuta la lansarea celui mai nou single al lui, "Iarta-ma, mama!"

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

In timpul prezentei in studio, mama artistului a aratat cat de cool este, dar a dezvaluit si cateva lucruri despre fiul ei. "La numai sapte ani a sarit dupa balcon. Era trasnit rau.

Cea mai mare suparare a mea fata de el a fost ambitia lui de a nu merge la liceul la care eu voiam sa mearga. L-am ajutat la inceput de cariera. Ii dadeam bani de taxi sa se duca in club sa cante. El, ca orice copil, a facut prostii. Nu voia sa manance ciorba, nu isi facea lectiile. Atunci cand trebuia ii mai dadeam cate una", a spus mama lui What's UP.

VEZI POZELE SI CLIPURILE CU MAMA LUI WHAT'S UP PE PAGINA URMATOARE

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI