Bărbatul proaspăt încoronat cel mai bătrân om din lume a dezvăluit care este mâncarea pe care o savurează în fiecare săptămână, informează Lad Bible. Acest preparat este iubit de o lume întreagă!

Cine este cel mai bătrân om din lume?

John Alfred Tinniswood are 111 ani și locuiește în Southport, Merseyside. Acum, după vestea tristă a morții venezueleanului Juan Vicente Perez, în vârstă de 114 ani, John este acum cel mai bătrân om în viață din lume. 

Bărbatul a trecut prin două războaie mondiale și s-a născut în același an în care s-a scufundat infamul Titanic, la 26 august 1912. Bătrânul străbunic și-a întâlnit soția, Blowden, în timpul celui de-al doilea război mondial și chiar s-au căsătorit în 1942, înainte de a avea o fiică împreună în 1943, mai precizează sursa menționată mai sus. Din păcate, soția lui a decedat în anul 1986, el rămânând în viață și bucurându-se de cei patru nepoți și trei strănepoți. El își descrie viața "pur noroc".  

Secret cel mai bătrân om lume

El este John Alfred Tinniswood.

[Sursa foto: Guinness World Records]

După război, a lucrat pentru Shell și BP în domeniul contabilității, până când s-a retras definitiv în 1972, în urmă cu peste 50 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"Ori trăiești mult, ori trăiești puțin, și nu poți face mare lucru în privința asta”, a declarat John pentru Guinness World Records. În prezent, bătrânul se află internat la un azil de bătrâni, iar toți de acolo îl îndrăgesc pentru că mereu e vorbăreț, independent și îi place să urmească știrile de la tv și radio.

Citește și: Gestul halucinant la care ar fi recurs un român stabilit în Italia, față de partenera sa, o braziliancă de 46 de ani. Ce bănuieli există în acest caz

Ce preparat mănâncă cel mai des John?

John a dezvăluit că mănâncă o porție întreagă de pește și cartofi prăjiți înăbușiți în fiecare vineri, având în vedere că Southport este un oraș de la malul mării.

”Mănânc ceea ce îmi dau ei și la fel fac toți ceilalți. Nu am o dietă specială", a mai adăugat bărbatul, conform sursei citate.

Mâncare cel mai bătrân om lume

Acesta este preparatul pe care îl mănâncă cel mai des John.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: Ce se ascunde în "gaura” misterioasă care se vede ca o pată inexplicabilă pe Google Maps

Cu toate astea, a menționat că secretul pentru a trăi mult timp ar putea consta în moderație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si