In articol:
Sorin Susanu susține că mâncarea acordată în spital pentru pacienți este din ce în ce mai proastă, bolnavii având nevoie de produse hrănitoare, care să le întărească organismul.
10 lei pe zi pentru hrana pacienților
„Probabil defect profesional..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Braşov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile).
Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici.
Am sa ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare.
Firma care distribuie mâncarea în spital susține că produsul din imagine este șuncă de pui proaspăt, fără colorați, care a fost achiziționată cu o zi înainte de a fi transportată la spital.
Totodată, firma spune că este nevoită să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă, iar produsele livrate sunt în concordanță cu cerințele medicilor și nutriționiștilor.